[20]

20dagar kvar tills julafton och jag har redan fått in julkänslan, det känns grymt bra! Jag brukar oftast vara en person som aldrig hinner få in den riktiga julkänslan innan det väl är julafton. Jag älskar verkligen julen och allt som hör där till. Själva stämningen, sammanhållningen, julmusiken, alla traditioner som finns.

Märkte idag att bara en sån sak som att byta från vanliga gardiner till julgardiner som oftast är röda gör så mycket. Den röda färgen är så stark och varm, vilket gör att det blir 100ggr mysigare! När jag sedan fick julduken på plats blev det ännu mer perfekt. Börjar fundera på om jag kanske är lite att börja julfixa nu, men julgardiner och dukar är väl okej?

Imorgon ska det fixas lite i mitt rum, känner att jag inte riktigt har fått den perfekta känslan. Tror nog att lite glitter och ljus ska fixa den saken. Ska också försöka dra med mig någon på julmarknad som har börjat nu, för hur mysigt är det inte att strosa runt bland julstånd!

Även fast det är fredag blir det tidig sänggång för mig, upp tidigt imorgon och övningsköra nattinatti!

/Melindan

Redan onsdag

Redan onsdag idag, veckorna bara rinner iväg. Kan inte fatta att jag redan är inne på min tredje praktikvecka och att nästa vecka är sista veckan. Kommer bli tråkigt att komma tillbaka till skolan, jag har kommit in i rutinerna nu och lärt känna folket. Så skulle lätt kunna vara kvar här ett bra tag till!

Det enda negativa är att jag är så trött efter varje dag. När jag gick i skolan orkade jag ändå gå och träna efteråt och glo tv med grannen halva natten. Nu vill jag decka i soffan direkt när jag kommme hem, det är verkligen påfrestande att jobba med människor. Inte för att det är något som kommer hindra mig från att jobba med folk i framtiden, för jag älskar verkligen det!

Skönt att jag är ledig imorgon iaf, då kan jag ta igen alla krafter jag har gått miste om det här veckan! Blir nog ändå sängen för min del om en stund, Nattinatti folket!

Saknaden blir bara större och större, älskar dig bror! <3
/Melindan


RSS 2.0