Tjugo min kvar

Om ungefär 20min börjar mitt nyttiga liv, jag vet kan inte sluta prata om det men är så jävla pepp och den här gången vill jag klara det. Har hört att det är dom tre första dagarna som är förjävliga men efter det brukar det gå bra. Så har jag klarat mig tills på ons-tors så klarar jag mig nog sen också.

Måndag imorgon vilket betyder att jag börjar klockan tolv, skönt och få sova ut! Fast nu igen känns det som att jag inte kommer kunna somna tidigt ikväll så blir väl lika lite sömn som vanligt. Får sitta upp med bror och göra han sällskap tills jag deckar.

/Melinda Lövgren Petrányi


Fan va jag är duktig!

Jag känner mig otroligt stolt just nu, hoppas det håller i sig nu! Imorgon är ju dagen då jag och Jennifer ska börja med vårat nyttiga liv, vi har så stora planer och vi båda är otroligt peppade. Jag startade lite smått idag genom att inte röka, ni hörde rätt har inte rökt på hela dagen + att jag och Jennifer gick en jävligt lång promenad. Imorgon blir det gymmet+nyttig mat och inga cigg, nu kör vi fan!

Jag har varit hos min storebror idag och hälsat på, det var ett bra tag sen man var där sist. Träffade även min andra bror där och mina gullungar <3. Vilket jävla hus dom har det är sjukt stort, jag hade nöjt mig med hälften av deras tomt om inte en tredjedel bara haha.

Nu väntar jag på att maten ska bli klar som blir, kycklingfile, potatis klyftor och bea mums!

/Melinda Lövgren Petrányi

Hatar att vänta!

Jag hatar och vänta på andra när jag själv är klar, tyvär är jag den som brukar göra så att folk får vänta på mig haha men det är en annan sak. Så nu sitter jag och försöker fördriva tiden medans jag väntar på att min lillasyster ska bli klar, tyvär är det väl mitt fel att hon har blivit som hon är..hon går väl lite i sin systers fotspår.

Annars har jag varit över hos grannen på en morgonfika/frukost, som då blev tårta..jag vet att jag är nyttigast av alla! Sen blev det prat om allt mellan himmel och jord, som vanligt med andra ord.

Planerna för idag/kväll är att åka till min moster på kräftskiva, även fast jag hatar kräftor/räkor så brukar stämningen oftast vara sjukt mysig! Sen blir det väl att jag träffas grannen + kanske jennifer(?), vad vi hittar på får vi se sen.


/Melinda Lövgren Petrányi


Ljudet av ditt hjärta

Jag är helt slut just nu kan jag ju berätta, har sprungit runt i sthlm med mamma i ett x antal timmar. Egentligen var det bara meningen att hon skulle köpa linser och hitta en present  till sina jobbar kompisar. Men istället blev det att jag slank in på BikBok och hittade ett par jeans och ett par glansiga leggins. Sen stannade vi till på akademin bokhandeln där jag hittade treans bok av Twilight. Är verkligen besatt av dom där böckerna, kan knappt hålla mig tills november då det är premiär av andra filmen. Så har ni inte sett eller läst böckerna, gör det!

I skolan var det som vanligt, dagen gick på och jag var grymt trött! Sista lektionen när vi hade svenska läsförståelsen kunde jag knappt hålla ögonen öppna, som tur var fick vi sluta 45min tidigare. Dags att skärpa mig nu och vara pigg när jag vaknar på morgonen, har tänkt och ha en lugn helg den här gången. Bara ta det lugnt och sova ut både lördag och söndag.

Har också bestämt att jag börjar med allt nyttigt på måndag istället. Det funkar inte och vara nyttig när man inte kan träna samtidigt..och nej jag kan inte träna ensam tycker det är alldeles för tråkigt. Men men ny vecka nya tag lr vad brukar man säga?



/Melinda Lövgren Petrányi

Sämsta vädret!

Usch för att hosta och vara förkyld, det är det värsta som finns. Men det stoppar inte mig från att gå till skolan, det är viktigt att jag kämpar på redan nu från början så att jag inte hamnar efter med nåt. Sen jag började på Igelsta har jag känt att jag inte är i behov att skolka från någon lektion, visst vi har bara gått någon vecka men jag gillar redan min klass!

Det har varit världens sämsta väder idag, bara regn,regn och regn..inte kul med andra ord! Efter skolan åkte jag till stan och träffade Gabriella, fan vad jag har saknat den där bruden. Känns som att det var år och dar sen vi träffades sist, det får bli ändring på det nu.

Annars så har jag inte gjort så mycket idag faktist, har varit sjukt seg och inte orkat göra något speciellt. Var till och med så trött så att jag somnade i solariumet när jag var där. Kanske dags att gå och sova redan nu så att jag är pigg till imorgon(?)


Gabriella, jag och Viktor på balen i nian, oförglömlig kväll!


Kubb-dags

Äntligen hemma från skolan och stan, fick gå lite tidigare eftersom jag skulle gå till tandläkaren och rätta till min tandställning. Har en känsla av att jag kommer att ha så jävla ont imorgon i skolan, men men vad ska man göra. Så vad gör jag nu? jag sitter och syndar lite ..kan fan inte motstå godis! Men jag lovar att när någon är villig att göra mig sällskap på gymmet ska jag sluta med det också. Rökandet har faktist gått överförväntan bra, jag har bara tagit en halv cigg idag och det är jag stolt över!

nu är det kubbdags som gäller med tjejerna, hörs sen!
/Melinda Lövgren Petranyi


Överskott av energi (?)

Jag som hade tänkt att jag skulle gå och lägga mig vid elva för att vara helt utsövd imorgon klockan tio när jag ska vakna. Såklart kan jag ju inte somna bara för det, har värsta energin och inte alls trött för att sova. Som tur är har man brorsan som fortfarande är vaken och kan göra mig sällskap. Hoppas att jag ska kunna somna snart, annars får jag vara vaken tills imorgon och sova när jag har slutat skolan istället.

Aja nu ska jag kolla vidare, hörs imorgon!
/Melinda Lövgren Petranyi


Ny start i livet!

Long time no see, har inte haft orken eller lusten att varken skriva blogg eller tänka på det. Nu när jag har börjat en ny start i mitt liv känner jag att jag lika gärna kan börja med bloggen igen. Ibland när man kommer in i en ny fas i livet börjar man tänka till extra mycket, och på saker man skulle vilja ändra på. Jag har precis börjat på Igelstavikens gymnasium och känner att det finns inge bättre tillfälle att ändra på mig än nu. När jag gick i nian var jag inte den person som precis älskade att gå till skolan och plugga, utan kände att det var mycket skönare att ligga hemma och sova istället. Vilket jag också gjorde en hel del ggr, vilket resulterade i att mina betyg inte blev dom bästa. Nu har jag äntligen chansen att ändra på det, visa att jag är inte Melinda som skolkar varannan lektion!

Jag har också bestämt att jag ska ändra på en del andra saker, jag har rökt en längre tid men idag kom jag på mig med ciggen i handen att varför röker jag egentligen!? Varför gör jag något som kostar hundratals kronor och kommer att förstöra mina lungor, och i värsta fall förkorta mitt liv!? Jag har försökt att sluta förut men jag har aldrig lyckats med det, nu ska jag ge det en till chans och jag har lovat mig själv att jag ska klara det. Det finns så mycket andra saker jag kan spendera pengarna på och som inte förstör min kropp och mitt liv.

Istället ska jag börja träna igen, få upp konditionen jag hade förut och få den kropp jag alltid velat ha. Jag ska börja mitt nyttiga och hälsosamma liv. Det känns oerhört skönt och veta att jag har Jennifer vid min sida som vill samma sak, vi kommer få peppa varandra när det känns tungt och det kommer gå upp och ner men  vi har gett oss fan på att vi ska ha dom snyggaste kropparna ever!

/Melinda Lövgren Petranyi


RSS 2.0