Totally dead

Nu kan jag säga att jag är totally dead! Jag orkar nästan inte lyfta mina armar och skulle nog kunna decka vilken sekund som helst. Var enormt trött efter skolan, var till och med så trött att jag "råkade" somna under filmen vi kollade på i skolan. Jag och sue hade bokat Bodypump på Nautilus så det var bara att traska dit, det var så skön känsla när vi var klara. Promenaden hem kändes däremot otroligt lång, och jag måste sett utt som ett vinglande fyllo.


 
Nu är det rost på berns i like it, efter det blir det ansiktsmask och sova!
/Melinda Lövgren Petrányi

Äntligen klar!

Nu är jag äntligen klar med arbetet, eller jag skippade MVG uppgiften men kanske hinner fixa det på lunchen imorgon. Trodde verkligen inte att det skulle vara en så stor och svår uppgift som det var. Jag hade föreställt mig några frågor om filmen och thats it! Men nej nej verkligen inte nu skulle man skriva hundra olika saker som man fattade noll av, menmen så blir det när man kollar upp sakerna i sista stund. Måste fan börja göra läxorna direkt när jag får dom och inte vänta tills sista sekund.


Nu väntar sängen om det inte kommer nåt bra på tv, sovmorgon imorgon skönt!
/Melinda Lövgren Petrányi

duktig duktig!

Hello gott folk!
Känner mig lagom duktig just nu, har både tränat, pluggat och städat idag *vågen*. Inte varje dag man orkar med det, som belöning ska jag äta pizza mums! Sen blir det att fortsätta plugga.. lagom roligt, men vad ska man göra. Många tror att vård och omsorg inte är så mycket plugg, det trodde jag med tills jag började. Man får ju fan nya läxor varje lektion.

Nu kom maten ciao!
/Melinda Lövgren Petrányi

Hamnat i en svacka, hur tar man sig upp?

Ingen blogglust?..inte mkt
Känns som att jag har hamnat i en svacka nu och inte vet hur jag tar mig upp. Allt känns hopplöst och massa saker har kommit fram nu, som man egentligen inte vill veta. Det är ändå bättre att veta för då vet man vad man ska göra. Leendet finns där men ingen vet riktigt vad som döljer sig bakom det, poker face!

Saknar dig bror också, har fortfarande inte fattat det...när ska jag göra det? När vi var i templet som du så fint kallade det i torsdags var det blandade känslor. När sportklubben gjorde första målet var det som att en våg gick igenom mig och jag blev helt överväldigad och tårarna började rinna. Det var som att dina känslor strömmade ut i mig + mina egna, vilket blev för mycket. Jag kände verkligen av din närvaro och det kändes så otroligt skönt samtidigt som det kändes konstigt när det inte var du som hoppade, skrek och kramade om mig när dom gjorde mål. Jag älskar dig storebror du kommer alltid leva kvar i mitt hjärta! <333

Grattis på födelsedagen bästavän!
/Melinda Lövgren Petranyi


@Jennifers house

Hello
Just nu sitter jag hemma hos jennifer och lånar datan medans hon äter, vi kom just på att det var mer än ett år sen jag var här sist..hur fan gick det till(?) Vi tänkte ta en promenad sen men vi vet inte vart, men vi kommer nog på nåt.

Är inne på min femte rökfria dag nu, folk brukar säga att har man klarat tre dagar så kommer man klara resten, fuck that jag skulle kunna döda för en cigg nu haha. Menmen jag är ändå fett duktig som kan hålla mig.

/Melinda Lövgren Petrányi

RSS 2.0