would it be the same, if I saw you in heaven?

Imorgon är det exakt tre-månader sen du lämnade oss, tre-månader av saknad och tårar. Kan inte fatta det min älskade underbara bror är inte på samma plats som mig längre. Jag ställer mig alltid frågan 'kommer jag någonsin förstå vad som har hänt, och framförallt kommer jag klara det här utan dig?' Känns som att jag inte vill förstå vad som har hänt, vill inte få in det i mitt huvud. Du ska ju vara här med oss, det skulle ju vara mullis och mellis föralltid aight? Finns så mycket jag skulle vilja prata med dig om, som vi har missat den här tiden. Saker man går förbi eller gör, så att man tänker 'det här ska jag säga till brorsan' men då kommer man på sig själv, att det inte går längre :'(.

Jag älskar dig brorsan <3
/syster


Saknar dig så det gör ont i mitt hjärta

Jag saknar dig älskade bror så det gör ont i mitt hjärta. Jag förstår inte hur jag ska klara mig utan dig, jag fick panik dagen olyckan hände och över att jag inte hade pratat med dig på några timmar och inte kunde det då heller. Hur ska det då gå nu, när jag aldrig kommer kunna prata med dig? Förut fanns det hopp, hopp om att allt skulle bli som vanligt igen. Att jag skulle kunna prata med dig, göra saker med dig som förut. Men nu vet jag att det aldrig kommer bli som förut, jag kommer aldrig få prata med dig. Jag kommer aldrig få träffa dig och göra sakerna vi brukade göra. Jag saknar din närhet, saknar att du bara kommer in genom dörren och man direkt fick en kram.

Jag vill ha dig här hos mig :'(, jag älskar dig kära bror!
/ Din syster

Ny start!

Nu har jag raderat alla gamla inlägg och börjar nu om på nytt. Det finns fortfarande massor med saker jag måste ändra på, båda texten på sidan och hela headern. Känner att om jag ska börja om så måste jag göra det fullt ut. Min blogg kommer nu att handla om mitt liv och saknaden efter min älskade storebror som hastigt lämnade mig och alla andra för drygt 3månader sedan.

Känns som att det bara är motgångar i mitt liv just nu, hur mycket klarar man av egentligen?


RSS 2.0