Bra dag!

Idag känns det som att det kommer bli en bra dag! Jag vaknade och var på ett superhumör, inget har gått fel än så länge *pepparpeppar* och jag känner mig extra snygg idag, kan inte bli bättre! Sitter just nu på datakunskapen och har tagit en liten paus från mitt arbete, det krånglade lite men äh vafan sitt lite vid internet så känns det mycket bättre! Har inga planer än sålänge för dagen, kanske en fika med grannen(?) Var ju trots allt någon dag sen vi gjorde det.. inte likt oss!

Dags att fortsätta med arbetet!
/Melindan

Uppdatera oftare!

Denize tyckte jag skulle uppdatera lite oftare, hon tyckte inte det räckte med en gång i halvåret(?) Kanske dags att börja göra det då så man inte får grannen på sig! Solen har börjat komma fram nu och man kan nääästan tro att sommaren är på väg, eller iaf våren. Det är redan mars, fatta hur fort det här året kommer gå om det fortsätter i den här takten!

Nu ska jag se om grannen vill fika med mig!

/Melindan


-=Gästblogg=-

Denize is in da house =) ! Det är inte 19 dagar kvar till julafton nu, nej ! (syftar på Melindans senaste blogginlägg "20 dagar kvar till julafton") Det är den 15 mars idag. Det har hänt mycket sen sist..(utgår jag ifrån iaf.. annars är det fan pinsamt) Det går bra för Melindan i skolan. Träningen då ? Ja, om ni läser i den lilla beskrivnings spalten till höger under hennes bild så står det bland annat : "Jag har gett mig fan på att sluta röka + att börja träna som en galning" Först o främst rökningen, den har hon börjat o slutat med ett x antal ggr nu, för tillfället röker hon fortfarande. Träningen ? Nja.. vet inte hur jag ska beskriva dedär med träningen, då jag tycker det är så jävla överskattat hahaha. Men hon tränar väl då o då ibland, inte lika mycket o bra som när vi två tränade tillsammans, för då va vi fan på topp..även fast ett träningspass alltid belönades med en cheesburgare efteråt.. man skulle kunna säga att vi gick +-0, men vi höll igång iaf ! Killarna då? Ohhh ojojoj..Melindan har för tillfället ett flertal bollar i luften.. får se om hon lyckas hålla dom där..lr om dom ska rulla iväg..som mina bollar för tillfället..!!! Nu får vi se om Meluschkan kommer igång med det här jävla bloggandet igen. Eller om hon ska börja betala mig för att skriva ? Tiden får utvisa.

CIAO / Denize (här ska egentligen min bloggadress stå)


RSS 2.0