Skitsnack och falska människor

Jag vet inte vad jag ska tro längre, vem jag ska lita på eller vad jag ska göra. Finns det inte någon i denna jävla värd som kan vara ärlig? Varför kan man inte bara vara ärlig och säga vad man tycker och tänker, istället för att snacka skit och ljuga. Orkar inte med alla falska människor som bara bryr sig om sig själva!

Var bara tvungen att få ut det jag kände...

Söndag

Long time no see!
Söndag idag och det känns verkligen, den har varit vääldigt seg och tråkig. Har fått lite gjort iallafall men det är fortfarande en hel del kvar att göra. Har nu läst halva boken som egentligen skulle vara klar tills imorgon, men det är vad som händer när man hela tiden skjuter upp saker. Teknikarbetet är så gott som klart och samma med träningsdagboken. Känner mig ganska stolt faktist även fast jag har gjort klart allt i sista stund.

Har ju även haft lov hela den här veckan, det var så skönt! Har inte gjort något speciellt mer än att vila upp mig och varit med vännerna. Så nu tror jag att jag ska klara några veckor till i skolan. Kom också på att jag fyller år om 15dagar, inte långt kvar fan. Så tjejer snart väntar en till tjejmiddag, ser verkligen fram emot det!

Dags för lite träning,
Saknar dig enormt brorsan, kommer och hälsar på dig imorgon!
Jag älskar dig, glöm inte bort det!
/Melinda


En annan person

Vad har hänt med mig, annars energiska melinda är nu en trött och sliten person. Märks att man går sista terminen i nian, det är fullt upp och nu kommer dom stora arbeterna man ska göra. Har två stora arbeten som ska vara klar om drygt två veckor, sen har jag även en liten inlämningsuppgift i svenskan + skriva om boken jag läser just nu. Förstår inte hur jag ska hinna allt, och sen känns det som att ju mer jag tänker på det desto mer skjuter jag upp det. Men har iallafall varit duktig den här veckan, har inte varit hemma en enda dag. Kanske inte ni tycker är så duktigt men heter man Melinda så är det väldigt duktigt!

Från det ena till det andra så den 29Maj så kommer jag aldrig le mer igen, skämt å sido :P. Då är det nämligen dags för tandställningen att flytta in i min mun, som tur är så behöver jag bara ha den på nedre käken. Vilket betyder att den kommer att synas mindre. Har försökt prata samtidigt som jag kollar i spegeln för att se hur mycket man ser mina undre tänder. Men det är inte så farligt, förutom att jag kommer nog att behöva ha den i två år. Kan ni tänka er två år!? hinner ju gå i pension innan jag får ta bort den.

Dags att färga håret!
/Melinda

Godmorgon!

Godmorgon!
Här sitter jag och om tio minuter är det dags för att gå ut till bussen. Sitter och kollar på vakna med the voice, som jag gör varje morgon.

Planerna för idag är;
-skola
-plugg
-färga håret
-stan

/Melinda

Min helg har varit perfekt!

Min helg har varit helt perfekt, vädret har varit på topp och jag har varit med mina underbara brudar!

I fredags så åkte jag Denize och Sara till heron city där vi såg filmen 'fredag den trettonde' och den var bra. Jag trodde att den skulle vara mycket läskigare än den var, men man kunde förutspå allt som skulle hända så därför var den inte så läskig. Sen åkte vi hem till sara och chillade. När jag sedan skulle hem så träffade jag en killkompis jag inte har träffat på ett bra tag, mysigt värre!

Igår så var det underbart väder ute, och man kunde gå lättklädd. Vi drog ner på maren och åt en glass och solen den steekte. Sen var det dags för grillning på terassen, mysigt! Vi åt supergod mat och drack gott till det, och satt ute hela kvällen. Inget kunde stoppa oss att sitta ute, lite filtar och sen klarar man sig.

/Melinda

Promenader är min grej!

Snacka om att jag känner mig duktig, jag har blivit en riktigt promenerare. Började att jag gick till rosenlund istället för att ta bussen, när jag väl kommit dit så var det dags att gå igen. Det blev en promenad till saltskog, jag är stolt över mig själv och har märkt att jag älskar verkligen att gå! Det är så skönt och det bästa är att det är bra för kroppen. Nu är det snart dags för sängen, jag är jävligt trött så det ska bli skönt!

/Melinda

Fint väder=inget plugg!

Det blev inte mycket pluggande för min del inte, att sitta på biblioteket och kolla på alla som går runt i det fina vädret är inte det bästa. Ne så istället kollade vi på allt roligt folk och sen bestämde vi oss för att själva gå runt på en trip. VI skulle nog ha suttit kvar iallafall, för med noll pengar på fickan så kommer man inte så långt. Värre är det när man går in på en skobutik (jag är sko-galen) och dom har fått in vår/sommar sortimentet. Kan ju säga att jag blev kär i mer än hälften av alla skor som stod där, jag blir som ett litet barn på julafton när jag ser skor. När pengarna kommer vet jag vad jag ska spendera dom på iaf..SKOR!

Nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå så att jag kan åka och träffa min kära kusin. Stackaren har ju blivit förkyld, men vem är inte det i det här växlande vädret. Ska bli kul när man inte har träffat henne på ett tag och så har hon ju fyllt år också. Längtar tills jag också fyller 18, då kan allt gott folk glädjas åt att se mig på krogen varannan helg skäm å sido. Men det ska bli så skönt, hur länge har jag inte väntat och kommer få göra det ett tag till. Ännu surare är det ju när alla kompisar får gå på krogen före - . -.

Nu väntar maten på mig!
/Melinda

Väntar på att få gå hem!

jaha då sitter man på lektionen och väntar på att få gå hem, hade räknat med att gå lite tidigare men inte det. Istället så tog läraren mobilen så att jag inte skulle kunna gå, och jag sittet här vid datan istället. Hm är det bättre kan man ju fråga sig!? Jag gör ingen nytta men får ingen frånvaro heller, aja kanske bra det. Frånvaron jag fick hem nyss var inte det roligaste kändes som en tjock bok. Mamma blir nog inte glad när hon ser den, kanske man ska gömma den ett tag?

En bra sak är ju att solen skiner idag också, känns att det är vår. Vill bara sluta nu så jag kan gå hem och fixa mig och sen åka till stan.

/Melinda

VAKNA MED THE VOICE!

Äntligen har jag fått bort den lilla texten på sidan av bloggen, har ju inte fattat hur man gör men tur att man har jennifer till hjälp ;). Nu sitter jag med ett stort glas juice och en smörgås samtidigt som jag kollar på vakna med the voice. Mitt favoritpogramm, om man kan kalla det de!? Man får reda på massa nyheter och det är roligt att lyssna!

schema för dagen:
-skola
-plugg med jennifer
-gymma(?)
 
Hörs senare!
/Melinda

Tv tittande resten av kvällen

Blir inget gå ut för mig mer ikväll istället blir det massa tv tittande framför tvn med en stor kopp te, kan inte blir bättre! Frågan är bara vad man ska titta på, antingen kommer det inget på tvn eller så kommer allt samtidigt. Gick nyss in på tv.nu och kollade vad som skulle komma ikväll, alla mina favoriter är idag och alla är samtidigt trist.

Tv3
21:00 Efterlyst
22:00 Diagnos okänd
23:00 Sex and the city

Kanal5
21:00 Grey's anatomy
21:55 Fråga Olle
22:25 Girls of the Playboy Mansi...

Blir nog Kanal 5 för mig hela kvällen iaf..

   

/Melinda

Polispådrag runt Hall

Polispådrag runt Hall

SÖDERTÄLJE Ett antal polispatruller, samt helikopter, har under kvällen sökt av omgivningarna runt fängelset Hall och dess närområde.

Det var personal på fängelset som larmade polis vid kvart i sex på onsdagskvällen sedan man sett personer som uppträtt på ett mystiskt sätt utanför anstalten. Det fick polisen att söka av området och flera personer och fordon kontrollerades och söktes igenom. Några misstänkta personer fann man dock inte.

Anledningen till att man kände sig förföljd på promenaden, men då var det ju nästan som vi trodde då.


Späckat schema då mår jag bäst!

Sådär nu är man hemma igen, har inte varit hemma något sen imorse eftersom jag har varit i skolan och sen ute på vift. Har kommit på en sak och det är att jag lever som bäst när jag har ett späckat schema för dagen. Jag är inte den personen som sitter still och rullar tummarna, utan finns det nåt att göra det så gör jag det. Så idag har jag som sagt varit i skolan, efter det blev det en sväng till farmor och farfar och sen till Anders. Tvingade ut honom på en rejäl promenad på minst en halv mil. Så skönt väder solen sken i början, och det börjat bli varmare! Kan nästa inte vänta tills man kan byta om till tunnare kläder och glassa runt i solen. En helikopter hade man efter sig också, undrar än vad den gjorde ute!? Det blev lite läskigt till slut när den bara cirkulerade runt oss och åkte med oss var vi än gick, man kände sig nästan som en rymling. Ska försöka tvinga med mig ut på en sväng här i området nu, har lust för att umgås så får se om någon är på?

 



Saknar dig mer och mer för varje dag, du kommer alltid finnas i mitt hjärta jag älskar dig bror! <3
/Melinda

RSS 2.0