träning+pizza = + - 0

Klockan är straxt elva och ännu en dag har gått. Jävligt vad tiden och dagarna går fort nu förtiden, känns som att dom bara rinner iväg. Var inte i skolan idag heller blev lite strul inatt så orkade inte gå upp när morgonen kom och klockan ringde. Istället har jag gjort lite nytta, var iväg och tränade med tina och vi var riktigt duktiga. När man sedan kom hem var man kanske inte lika duktig, brorsan hade bestämt sig för att han ville ha pizza och sämre är ju inte jag. Så det blev en pizza för mig också. Får träna lite extra imorgon för det där pizzan, annars så har jag bara sprungit upp och ner i tvättstugan. Kände mig en aning duktig när jag stod där nere och la in tvätt i maskinerna samtidigt som jag gav order till storebrorsan som också skulle hjälpa till. Nu ska jag gå ner och ta upp det sista som hänger på tork sen är det sängen som väntar!

En sak jag måste tillägga är att det är så jävla irriterande att ha en person som ska vara exakt som en själv. Som ska ha samma kläder, skor etc. Visst är det kul att personen verkar gilla hur du ser ut och klär dig, men fan inte varje gång! Klänningen som jag hade bestämt att jag skulle ha på balen får man ju nu kanske ändra. Eftersom att en viss person ska vara så envis och ta exakt den jag ville ha..efter att ha sett en bild på just klänningen! Egentligen är det ju inte en sån stor grej, men jag tycker att på balen är det inte lika kul om någon kommer med en likadan klänning. Eller en klänning som är i en annan färg. Därför gjorde jag det till en sån stor grej, för er som undrar.

Bror jag saknar dig, vafan skulle det vara just du för!?
/Melinda

Lagom fräsch!

Nu känner jag mig lagom fräsch har inte duschat på två dagar + att jag nyss har solat så är extra svettig, mysigt! För mig är annars att vara fräsch och lukta gott a och o. Är noga med att duscha vaje dag, smörja in mig med doftande bodylotion, använda deoderant och som pricken över i:et ta lite parfym. Men nu när jag bara har varit hemma idag och igår så har jag inte känt något behöv i att fixa mig. Det har varit så skönt bara skita i allt och ta det lugnt, speciellt när man inte har mått så bra.

Nu sitter jag och kollar på spårlöst intressant program, och man blir lika glad för personens skull när dom hittar sina anhöriga. Blir tv för mig nu resten av kvällen, ska kolla klart på spårlöst nu och sen blir det ballar av stål.

Ha en bra kväll!
/Melinda


Snart är det dags!

Om ungefär två månader så är det avslutning, och om ungefär två månader så är det balen. Jag går ju i nian, och på min skola är det så att man alltid har en bal för dom som slutar nian dagen innan skolavslutningen. Förut har det ju varit så att man har en balklänning på sig då. Men så är det inte längre utan nu har man bara finare kläder på sig, tjejerna har ju oftast någon klänning och killarna fin byxor och skjorta. Frågan är bara vad för klänning jag ska ha på mig. Har kollar runt på olika sidor och hittat ett antal olika klänningor som jag skulle kunna tänka mig. Sen har jag hittat massa snygga skor också dom ska vara hööga, det är så sexigt!

Här är några av de klänningar och skor jag har kollat på, har jag inte det här till balen kommer dom ändå få bosätta sig i min garderob ;)
     

/Melinda



Kopp te

Kanske är på tiden att skriva ett inlägg, det var ju ett bra tag sen sist. Livet det rullar på och det har inte förändrats så mycket sen jag skrev sist. Dagarna ser ut som dom har gjort dom senaste månaderna, skolan, hem, fika med denize <3 och sova. Denize är verkligen en tjej jag beundrar, och det är bara för att hon är just hon! Hon säger exakt vad hon tycker och står för det hon säger. Att jag har fått lära känna henne så bra som jag gjort är jag jävligt glad över. Vi har haft många roliga stunder tsm och fler kommer det, om jag får bestämma iaf.

Har varit hemma idag mådde inte så bra igår så har bara vilat hela dagen så gott som. Tills Denize kom över på en te och vi pratade på som vanligt. Har man inte träffats på någon dag så har man lite och prata om. Vi planerade att gå och sola senare, var ett bra tag sen jag gjorde det också. Man måste ju bygga på sin bränna lite nu innan sommare, så man inte är allt för blev när man börjar klä sig lättare.

Bror saknaden är större än någonsin, jag älskar dig!
/Melinda


RSS 2.0