Pluggis

Massa plugg, ett glas cola, baguette med skagenröra(?), tror jag klarar mig en stund till. Har suttit och pluggat en stund nu måste blir klart med ett SO arbete som skulle vara klart för ett bra tag sen. Man blir ju alltid sugen på nåt då, så kollade vad som fanns, skagenröra tänkte jag vafan är det(?). Men den smakade faktist relativt gott, med tanke på att jag inte gillar räkor och shit som jag tror finns där i :P.

Tillbaka till plugget!
/Melinda

Saknaden går inte att beskriva med ord

Saknaden efter dig bror går inte att beskriva med ord, den är så jävla stor att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag tänker på dig heela tiden och jag får upp bilder i huvudet som gör så att jag håller på att få panik. Känner smärtan  och paniken som du hade när det hela hände, fan varför kunde jag inte varit där och hjälpt dig, VAFAN SKULLE DET HÄNDA FÖR!? :'( Drömmer om dig varje natt och den endra drömmen är värre än den andra, saknaden efter dig har gjort mig knas, du var fan mitt allt jag behöver dig du ska ju vara med mig! Jag visste inte att man kunde sakna en person så mycket, men nu vet jag det och jag kommer fan aldrig gå över. Dagarna går och ena dagen känns det okej och dagen efter vill jag gräva ner mig någonstans. Fan låt mig prata med dig låt mig träffa dig vad som helst, jag måste få träffa dig. Sakta går jag sönder innuti, jag orkar inte mer :'( . Jag försöker att vara glad, jag försöker vara den gamla vanliga melinda, den starka melinda som klarar det även fast jag mår piss, men sanningen är att jag inte gör det. Det är bara en falsk jävla "mask" fan trodde jag var starkare.

Snart ett år har gått, kan inte fatta det, det är sjukt!
Jag älskar dig bror! <3 /din syster

Tv dags

Klockan närmar sig åtta och det är snart dags att sätta sig framför tvn och börja glo på massa tv program. Är sugen på något gott men tänkte jag skulle vara lite nyttig samtidigt så tar de rester som finns kvar av helgens naturgodis.

20:00 Färjan 2
21:00 Spårlöst
21:55 Ballar av stål

Sen är det dags för sängen!
/Melinda

En tand mindre, en stor glugg och en jävla tandvärk!

En tand mindre,en stor glugg och en jävla tandvärk! Det är ungefär hur min dag har sett ut, vaknade extra tidigt idag för att sedan åka till tandläkaren som jag hade tid hos kvart i åtta. Det var dags och dra ut en tand eftersom jag ska få tandställning snart och det behövs mer plats för andra tänder. Kan ju säga att jag redan nu har slutat le och skratta, vill inte bli kallad gluggen forever liksom. Har redan blivit utskrattad av syrran och brorsan, känner mig som en pundarkärring som har tappat tanden mitt i längst fram, haha.

I lördags var det tjejmiddag hos mig och det blev perfekt om jag får säga det själv. Hade inte så höga förväntningar eftersom jag har fått för mig att när man har det hemma hos sig själv så blir det inte lika kul. Men det kanske var bra för nu tyckte jag det blev överförväntan bra som sagt. Kvällen i några sammanfattande ord mat,dryck,singstar,singstar och ett jävla bra sällskap, det kan inte bli bättre!

Tack mamma och bror som hjälpte mig med all mat, efterrätt och drinkar.
..och tack alla tjejerna för dom underbara presenterna, ni känner verkligen mig för bra. Skor,smink,underkläder,choklad etc det bara lyser melinda om allt det där ;) <3

/Melinda


RSS 2.0